Big Quiz of the Year 2021 – Awesome Printable Trivia and PPT

Just in time for your year-end pub quiz, or family holiday trivia night, HowSmart.net is proud to present the ultimate printable Big Quiz of the Year 2021. We have assembled 60 multiple choice questions from 2021, divided them into ten great rounds, and created beautiful PDF and Full HD PowerPoint PPTx files for you to print out or share on a big screen.

Quiz rounds include Food, History, Animals, World Countries, Arts, Books, Sports, Science, Music, and Movies – all up-to-date with the current events.

Download the Big Quiz of the Year 2021 PDF and PowerPoint PPT

Get the perfect year-end pub quiz PDF for only $3.90 ($4.90 including the PowerPoint PPTx file).

Note: The download is in a ZIP file, to include both the questions PDF and the answers PDF. The download is available three times over three days. In case of problems, feel free to contact us.

More Printable Trivia:

Test Your Own Knowledge in the ultimate 2021 quiz game

Big Quiz of the Year 2021

2021 Quizzes: 60 general knowledge multiple-choice questions from 2021 grouped in ten categories: Food, History, Animals, Countries, Arts, Books, Sports, Science and Technology, Music, and Movies. Click “start quiz.”

1 / 60

1. Do Ben & Jerry’s make ice cream for dogs?

Question Image

2 / 60

2. Which of these are the ingredients for a Margarita?

Image: Missvain, CC BY 4.0, via Wikimedia Commons
Question Image

3 / 60

3. In the US, what is the top producing state of bee honey?

Photo: Ivar Leidus, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons
Question Image

4 / 60

4. In Russia, sparkling wine can be called champagne only if it comes from where?

Photo: Benutzer: Wefo, Public domain, via Wikimedia Commons
Question Image

5 / 60

5. What is the traditional menu for Juneteenth?

Photo: U.S. Department of Agriculture/Lance Cheung, Public domain, via Wikimedia Commons
Question Image

6 / 60

6. In 2020 McDonald’s led U.S. burger restaurant chains in sales. Who was number 2?

Screenshot: Wendy’s on Youtube.
Question Image

7 / 60

7. What were the Geneva summits of 1955 and 1985?

Photo: White House Photographic Collection, Public domain, via Wikimedia Commons
Question Image

8 / 60

8. Who committed the Armenian genocide during World War I?

Photo: Yerevantsi, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons
Question Image

9 / 60

9. Back in Joseph Stalin’s days, what was The Cell (AKA Kamera)?

Photo: Unknown author, Public domain, via Wikimedia Commons
Question Image

10 / 60

10. What are the Dead Sea Scrolls?

Photo: Dieter Manske, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons
Question Image

11 / 60

11. The word inauguration stems from the Latin augur. What did that mean originally?

Screenshot: NBC News on YouTube.
Question Image

12 / 60

12. Where did the word Amazon originate?

Photo: Wonder Woman 1984, Warner Bros.
Question Image

13 / 60

13. How long might a coelacanth fish live?

Photo: Alberto Fernandez Fernandez, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons
Question Image

14 / 60

14. What is the animal this yellow-headed caracara is sitting on?

Photo: Charles J. Sharp, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons
Question Image

15 / 60

15. What is the world’s largest lizard?

Photo: Kelly Marvella, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons
Question Image

16 / 60

16. The Koalas belong to the same animal kingdom as which animal?

Photo: Till Niermann, CC BY 3.0, via Wikimedia Commons
Question Image

17 / 60

17. Bidens’ dog Major made history as what?

Photo: Adam Schultz, Public domain, via Wikimedia Commons
Question Image

18 / 60

18. What is the world’s most illegally traded wild mammal?

Photo: Muséum de Toulouse, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons
Question Image

19 / 60

19. Which Paris monument got wrapped in 2021?

Photo: Chabe01, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons
Question Image

20 / 60

20. Where is the famous Little Mermaid sculpture displayed?

Screenshot: Carlsberg on YouTube
Question Image

21 / 60

21. New Zealand is in the southwestern Pacific Ocean. Where is (old) Zeeland?

Photo: Marc Ryckaert (MJJR), CC BY 3.0, via Wikimedia Commons
Question Image

22 / 60

22. Where is the world’s largest coral reef system?

Photo: Toby Hudson, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons
Question Image

23 / 60

23. Crete is Greece’s largest island. Which is the second largest?

Screenshot: SkyNews.com
Question Image

24 / 60

24. Kabul is the capital of which country?

U.S. Air Force photo by Senior Airman Noah Coger, Public domain, via Wikimedia Commons
Question Image

25 / 60

25. What’s the name of Banksy’s half shredded painting?

Image: Sothebys.com
Question Image

26 / 60

26. In which architectural style were New York’s Radio City Music Hall and the Théâtre des Champs Elysées in Paris designed?

Photo: Rodri, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons
Question Image

27 / 60

27. Who painted the famous Le Bassin Aux Nymphéas?

Le Bassin Aux Nymphéas, Public domain, via Wikimedia Commons
Question Image

28 / 60

28. How many paintings did the aspiring artist and UK leader Winston Churchill complete during World War II?

Photo: Yousuf Karsh, Public domain, via Wikimedia Commons
Question Image

29 / 60

29. Who was Maya Angelou?

Photo: Clinton Library, Public domain, via Wikimedia Commons
Question Image

30 / 60

30. Where was Jazz Pianist Chick Corea born?

Photo: Paco Romero-Ferrero, CC BY-SA 2.0, via Wikimedia Commons
Question Image

31 / 60

31. What’s connecting “V for Vendetta” and “Watchmen”?

Screenshot: V for Vendetta / DC Comics
Question Image

32 / 60

32. What’s John le Carré’s Last Completed Spy Novel?

Photo: Krimidoedel, CC BY 3.0, via Wikimedia Commons
Question Image

33 / 60

33. Dr. Seuss was a doctor (Ph.D.) of what?

Photo: Al Ravenna, New York World-Telegram and the Sun staff photographer, Public domain, via Wikimedia Commons
Question Image

34 / 60

34. Annie Leibovitz’s new book “Wonderland” is an anthology of images shot mainly for which magazine?

Image: Annie Leibovitz / Wonderland / Phaidon
Question Image

35 / 60

35. What’s the title of Will Smith’s 2021 memoir?

Question Image

36 / 60

36. Which cultural phenomena featured the character of Kunta Kinte?

Screenshot: Roots / ABC
Question Image

37 / 60

37. Which country won the most Olympic medals in the Tokyo 2020 Games?

Screenshot: Tokyo 2020 Closing Ceremony / Eurosport
Question Image

38 / 60

38. Which teams were in the 2021 Super Bowl?

Image: NFL.com
Question Image

39 / 60

39. Why was Serena Williams forced to retire from her first-round match at Wimbledon 2021 tournament?

Photo: AndrewHenkelman, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons
Question Image

40 / 60

40. Who is the oldest male athlete to ever make it to the Wimbledon quarterfinals in the modern Open era?

Photo: Rob Keating, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons
Question Image

41 / 60

41. Argentina won the Copa America for the 15th time. Which other country shares the record?

Screenshot: Copa America on YouTube
Question Image

42 / 60

42. How many times in his 19 years NBA career was LeBron James suspended?

Screenshot: NBA on ESPN / CBS Sports HQ
Question Image

43 / 60

43. According to Barack Obama, is there a lab where the US is keeping alien specimens and spaceships?

Screenshot: The Late Late Show with James Corden
Question Image

44 / 60

44. What are AirTags?

Image: Apple
Question Image

45 / 60

45. Who was the first person in history to take off in his own spaceship?

Photo: 2021 (c) Virgin Galactic
Question Image

46 / 60

46. What is the Ingenuity helicopter?

Image: NASA/JPL-Caltech, Public domain, via Wikimedia Commons
Question Image

47 / 60

47. Which Windows version did Microsoft dub “the last version of Windows”?

Question Image

48 / 60

48. Who is Sarah Gilbert, who has a new Barbie doll made in her figure?

Image: mattel.com
Question Image

49 / 60

49. Who is the most honored woman in the history of the Grammy awards?

Screenshot: CBS
Question Image

50 / 60

50. Which singing sensation owns this face?

Question Image

51 / 60

51. Which artist had the most songs ever on the Billboard Hot 100 chart?

Screenshot: 2021 Billboard Music Awards / NBC
Question Image

52 / 60

52. Who did Kanye West name his 10th studio album after?

Screenshot: Kanye West on YouTube
Question Image

53 / 60

53. What’s the title of Drake’s 2021 album?

Screenshot: Drake on YouTube
Question Image

54 / 60

54. Where was BTS’s new Permission to Dance music video shot?

Screenshot: United Nations on YouTube.
Question Image

55 / 60

55. Which character appeared first on the big screen: Godzilla or King Kong?

Question Image

56 / 60

56. What record did China-born Chloé Zhao break at the 2021 Oscars?

Screenshot: The 2021 Academy Awards Telecast / ABC
Question Image

57 / 60

57. What’s missing from Emma Stone’s depiction of Disney villain Cruella de Vil in the 2021 Movie Cruella?

Screenshot: Cruella, Walt Disney Studios
Question Image

58 / 60

58. How many full-featured films did Quentin Tarantino direct up until 2021?

Screenshot: Real Time with Bill Maher / HBO
Question Image

59 / 60

59. What is the name of the character Scarlett Johanson portrays in Black Widow?

Screenshot: Black Widow / Marvel Studios / Disney
Question Image

60 / 60

60. In which city does the ‘80s movie hit Ghostbusters take place?

Screenshot: Ghostbusters: Afterlife / Sony Pictures
Question Image

Liked the Quiz?

Please consider subscribing to our FREE 😎 newsletter and never miss a quiz!

You can always unsubscribe later or leave blank and continue straight to your results.

Take Big Quiz of the year 2021 as a Video Quiz

This video is a timed version of the actual PowerPoint PPTx presentation, available to buy with this quiz.

Download the Big Quiz of the Year 2021 PDF and PowerPoint PPT

Get the perfect year-end pub quiz PDF for only $3.90 ($4.90 including the PowerPoint PPTx file).

Note: The download is in a ZIP file, to include both the questions PDF and the answers PDF. The download is available three times over three days. In case of problems, feel free to contact us.

Big Quiz of the Year 2021 – Questions and Answers

Big Quiz of the Year 2021 Round 1: Food questions

1.   True or False: Ben & Jerry’s makes ice cream for dogs.

Answer: True!

In 2021 Ben & Jerry’s started marketing Doggie Desserts in two flavors: Pontch’s Mix made with peanut butter and pretzel pieces, and Rosie’s batch is a pumpkin-flavored frozen dessert with mini cookies.

2.   Which of these are the ingredients for a Margarita?

Answer: Tequila, limes, and orange liqueur.

Margarita cocktail consists of tequila, orange liqueur, and lime juice. It is often served with salt on the rim of the glass, with or without ice.

3.   In the US, what is the top producing state of bee honey?

Answer: North Dakota.

North Dakota is the top-producing US state of bee honey.

4.   In Russia, sparkling wine can be called champagne only if it comes from where?

Answer: Russia.

According to a new Russian law adopted on Friday, Jul. 2, 2021, wine manufacturers can only use Champagne for Russian wine.

5.   What is the traditional menu for Juneteenth?

Answer: Red food.

Traditional Juneteenth foods and drinks are red and include the Red Velvet cake, red strawberry soda or lemonade, and red hibiscus-tinged punch.

6.   In 2020, McDonald’s led US burger restaurant chains in sales. Who was number 2?

Answer: Wendy’s

According to Technomic data and reported by Restaurant Business, In 2020, Wendy surpassed Burger King to become the US No. 2 burger chain by sales.

Big Quiz of the Year 2021 Round 2: History questions

1.   What were the Geneva summits of 1955 and 1985?

Answer: They were an effort to ease the cold war.

Meeting in Geneva in 1955 and 1985, the US and the Soviet Union leaders sought to ease the Cold War.

2.   Who committed the Armenian genocide during World War I?

Answer: The Ottoman Empire.

The Armenian genocide was the systematic killing and deportation of around 1 million Armenians by the Ottoman Empire (modern-day Turkey) during World War I (1915-1917).

3.   Back in Joseph Stalin’s days, what was The Cell (AKA Kamera)?

Answer: A secret poison lab.

Kamera (which means “The Cell” in Russian) was the poison laboratory of the Soviet secret services, operating from the first years of the Soviet Union until the late 1990s.

4.   What are the Dead Sea Scrolls?

Answer: Fragments of biblical texts dating back 2,000 years.

The Dead Sea Scrolls are ancient fragments of biblical texts dating back almost 2,000 years and thought to have been hidden during a Jewish revolt against Rome.

5.   The word inauguration stems from the Latin augur. What did that mean originally?

Answer: Interpreting the will of the gods.

The word inauguration stems from the Latin augur – the rituals of ancient Roman priests interpreting if it was the gods’ will for a public official to assume office.

6.   Where did the word Amazon originate?

Answer: It’s derived from the Persian word for warrior.

The word “Amazon,” meaning “warrior,” is likely rooted in the Persian (Iranian) language.

Big Quiz of the Year 2021 Round 3: Animals Questions

1.   True Or False: a coelacanth fish May live Up To 100 Years.

Answer: True.

The coelacanth fish, nicknamed a “living fossil,” can live for 100 years, a new study published Thursday, Jun. 17, 2021, in Current Biology, found.

Capybara

2.   This yellow-headed caracara is sitting on Which Animal?

Answer: Capybara (a rodent).

Pictured is a capybara, a giant rodent native to South America.

3.   What is the world’s largest lizard?

Answer: Komodo dragon.

The komodo dragon is the world’s most giant lizard.

4.   The Koalas belong to the same animal kingdom as which animal?

Answer: Kangaroos.

The koala is a marsupial native to Australia – Just like the Kangaroo. Koalas are not bears.

5.   Bidens’ dog Major made history as what?

Answer: The first animal shelter dog to live in the White House.

Bidens’ dog Major is the first animal shelter dog to live in the White House.

6.   What is the world’s most illegally traded wild mammal?

Answer: Pangolin.

Pangolins are the most illegally traded wild mammals on the planet. They are poached for their meat and their scales which Traditional Asian Medicine practitioners use.

Big Quiz of the Year 2021 Round 4: World Countries Questions

1.   True Or False: Did Paris’s Arc de Triomphe monument get wrapped in 2021?

Answer: True.

On Sept. 12, 2021, a team of 95 rope technicians began wrapping Paris’s Arc de Triomphe in 25,000 sq. meters of material, concluding a 60-year project for the artist Christo.

2.   Where is the famous Little Mermaid sculpture displayed?

Answer: Copenhagen, Denmark.

Edvard Eriksen’s famous The Little Mermaid bronze statue has been displayed on a rock by the waterside in Copenhagen, Denmark, since 1913, representing the story of Danish writer Hans Christian Andersen.

3.   New Zealand is in the Pacific. Where is (old) Zeeland?

Answer: The Netherlands.

In 1643 Dutch cartographers named the newly discovered islands Nova Zeelandia, after the Dutch province of Zeeland (in the Netherlands). This name was later anglicized to New Zealand.

4.   Where is the world’s largest coral reef system?

Answer: Australia.

Australia’s Great Barrier Reef is the world’s most extensive coral reef system, composed of over 2,900 individual reefs and 900 islands, stretching for over 2,300 kilometers over an area of about 344,400 square kilometers.

5.   Crete is Greece’s largest island. Which is the second largest?

Answer: Euboea (or Evia).

Euboea (or Evia) is Greece’s second-largest island, the closest to Athens, and a favorite holiday destination for the Greek capital’s residents.

6.   Kabul is the capital of which country?

Answer: Afghanistan.

Kabul is the capital city of Afghanistan.

Big Quiz of the Year 2021 Round 5: Arts Questions

1.   What’s the name of Banksy’s half shredded painting?

Answer: “Love is in the Bin.”

“Love is in the Bin” is the shredded 2018 copy of Banksy’s 2006 painting of what was then known as “Girl with Balloon.” 

2.   In which architectural style was New York’s Radio City Music Hall designed?

Answer: Art Deco.

Radio City Music Hall was designed in Art Deco architectural style.

3.   Who painted the famous Le Bassin Aux Nymphéas?

Answer: Claude Monet 

Claude Monet painted the famous Water Lilies series, including the 1919 piece Le Bassin Aux Nymphéas (Water Lily Pond).

4.   How many paintings did the aspiring artist and UK leader Winston Churchill complete during World War II?

Answer: One.

The Moroccan landscape “Tower of the Koutoubia Mosque” is the only painting Britain’s World War II leader completed during the 1939-45 conflict.

5.   Who was Maya Angelou?

Answer: An American poet.

Maya Angelou is an American poet and civil rights activist who received the presidential medal of freedom from Barack Obama and the national award of arts from Bill Clinton. She also spoke at the latter’s inauguration.

6.   Where was Jazz Pianist Chick Corea born?

Answer: In North America.

R.I.P Jazz legend Chick CoreaBorn in Chelsea, Massachusetts, Corea died on Feb. 9, 2021, at 79.

Big Quiz of the Year 2021 Round 6: Books Questions

1.   True Or False: “V for Vendetta” and “Watchmen” were written by the same author?

Answer: True.

“V for Vendetta” and “Watchmen” were authored by English writer Alan Moore, who some regard as the best comics writer in the English language.

2.   What’s John le Carré’s Last Completed Spy Novel?

Answer: Silverview.

“Silverview” is John le Carré’s 26th and last completed novel.

3.   Dr. Seuss was a doctor (Ph.D.) of what?

Answer: He wasn’t a real doctor.

Theodor Seuss Geisel adopted the “Dr. Seuss” pen name because his father wanted him to practice medicine. He wasn’t a real doctor.

4.   Annie Leibovitz’s new book “Wonderland” is an anthology of images shot mainly for which magazine?

Answer: Vogue.

Annie Leibovitz’s new book “Wonderland” is an anthology of fashion images shot mainly for Vogue magazine.

5.   What’s the title of Will Smith’s 2021 memoir?

Answer: Will.

The title of Will Smith’s 2021 memoir is “Will.”

6.   Which cultural phenomena featured the character of Kunta Kinte?

Answer: 1976’s Roots: The Saga of an American Family.

Kunta Kinte is a character in the 1976 novel Roots: The Saga of an American Family by Alex Haley.

Big Quiz of the Year 2021 Round 7: Sports Questions

1.   True Or False: China won the most Olympic medals in the Tokyo 2020 Games?

Answer: False.

Team USA collected one-third of all of the medals at the Tokyo 2020 Olympics – with a total of 113, 39 of them golden. Team China came second with 88 medals, 38 of them gold.

2.   Which teams were in the 2021 Super Bowl?

Answer: The Kansas City Chiefs and Tampa Bay Buccaneers.

The 2021 Super Bowl championship was played between the Kansas City Chiefs and Tampa Bay Buccaneers on Sunday, Feb. 7.

3.   Why was Serena Williams forced to retire from her first-round match at Wimbledon 2021 tournament?

Answer: Injuries suffered when she slipped on wet grass.

Serena Williams injured her ankle after slipping on the wet grass on Monday, Jun. 28. Williams then had to retire from her first-round Wimbledon 2021 match.

4.   Who is the oldest male athlete to ever make it to the Wimbledon quarterfinals in the modern Open era?

Answer: Roger Federer.

Roger Federer broke the age record for quarterfinalists in the Open era (since 1968) held by Ken Rosewall, who was 39 years, 224 days old on the final day of the ’74 Wimbledon tournament.  Federer was 39 years, 337 days old on the last day of this year’s event.

5.   Argentina won the Copa America for the 15th time. Which other country shares the record?

Answer: Uruguay.

Argentina tied Uruguay’s all-time leading Copa America record with their 15th Copa America triumph on Saturday, Jul. 10, 2021, over Brazil 1-0.

6.   How many times in his NBA career was LeBron James suspended?

Answer: Once.

LeBron James of the Los Angeles Lakers has been suspended for one game on Nov. 22, 2021, making it the first suspension in his 19-year career

Big Quiz of the Year 2021 Round 8: Science and Technology Questions

1.   True or False: According to Barack Obama, is there a lab where the US keeps alien specimens and spaceships?

Answer: No.

Speaking during an appearance on “The Late Late Show with James Corden,” former President Barack Obama said:  “When I came into office, I asked, is there a lab somewhere where we’re keeping the alien specimens and spaceship?. They did a little bit of research, and the answer is no.”

2.   What are AirTags?

Answer: A personal location device.

Apple introduced AirTags, a coin-like personal location device, on Tuesday, Apr. 20, 2021.

3.   Who was the first person in history to take off in his own spaceship?

Answer: Richard Branson.

On Sunday, Jul. 11, 2021, billionaire Richard Branson became the first to blast off in his own spaceship, VSS. Unity, beating Jeff Bezos, the wealthiest person on the planet, by nine days.

4.   What is the Ingenuity helicopter?

Answer: The first helicopter on Mars.

The Ingenuity helicopter, which landed on Mars with Perseverance on Thursday, Feb. 18, 2021, is the first helicopter ever sent to another planet

5.   Which Windows version did Microsoft dub “the last version of Windows”?

Answer: Windows 10.

With the release of Windows 10 back in 2015, Microsoft was clear that this would be “the last version of Windows.” Microsoft announced Windows 11 on Thursday, Jun. 24, 2021. 

6.   Who is Sarah Gilbert, who has a new Barbie doll made in her figure?

Answer: Co-creator of the Oxford/AstraZeneca Covid-19 vaccine.

Prof. Sarah Gilbert led the development of the Oxford/AstraZeneca Covid vaccine.

Big Quiz of the Year 2021 Round 9: Music Questions

1.   True or False: Is Beyoncé the most honored woman in the Grammy awards history?

Answer: Yes!

Beyoncé won her 28th Grammy on Sunday, Mar. 14, 2021, passing the bluegrass musician Alison Krauss to become the most honored woman in  Grammys history

Save Your Tears music video

2.   Which singing sensation owns this face?

Answer: The Weekend

Canadian singer The Weeknd sports some disturbing alterations to his face — seemingly, extreme plastic surgery — in the video for his new song, “Save Your Tears,” that premiered Tuesday, Jan. 5, 2021.

3.   Which artist had the most songs ever on the Billboard Hot 100 chart?

Answer: Drake

Singer Drake has logged the most songs on the Billboard Hot 100 chart, with 232 entrees and 45 Top 10 hits.

4.   After Who did Kanye West name his 10th studio album?

Answer: His mother.

Kanye West’s 10th studio album is titled Donda, after West’s late mother, Dr. Donda C. West, a professor of English at Clark Atlanta University and the Chair of the English Department at Chicago State University, until retiring to serve as his manager. She died in 2007, at the age of 58, after undergoing a cosmetic procedure.

5.   What’s the title of Drake’s 2021 album?

Answer: “Certified Lover Boy.”

The title of Drake’s sixth full-length album is “Certified Lover Boy.” Drake confirmed the album’s Friday, Sept. 3, 2021, release date in an Instagram post.

6.   Where was BTS’s new Permission to Dance music video Filmed?

Answer: The United Nations.

On Sept. 20, 2021, BTS unveiled a new music video for its single, “Permission to Dance,” filmed at UN Headquarters in New York.

Big Quiz of the Year 2021 Round 10: Movies Questions

1.   Which character appeared first on the big screen: Godzilla or King Kong?

Answer: King Kong.

King Kong (initially appeared in a 1933 movie) and Godzilla (originally from a Japanese 1954 film) made their first cinematic standoff in 2021’s Godzilla vs. Kong that hit theaters and HBO Max simultaneously on Mar. 26.

2.   What record did China-born Chloé Zhao break at the 2021 Oscars?

Answer: First woman of color to win best director.

Chloé Zhao became the first woman of color to win the best director at the 2021 Academy Awards. She is also the youngest woman to win the award.

3.   What’s missing from Emma Stone’s depiction of Disney villain Cruella de Vil in the 2021 Movie Cruella?

Answer: A cigarette holder.

While Cruella de Vil’s original attire includes all of the above, the 2021 Cruella lacks the iconic cigarette holder featured in the original animated version of the beloved villain.

4.   How many full-featured films did Quentin Tarantino direct up until 2021?

Answer: 9.

Counting from Reservoir Dogs to Once Upon a Time in Hollywood, Quentin
Tarantino directed nine full-featured films
.

5.   What is the name of the character Scarlett Johansson portrays in Black Widow?

Answer: Natasha Romanoff.

Natasha Romanoff is the fictional character portrayed by Scarlett Johansson in the Marvel Universe film franchise — known by her alter ego, Black Widow.

6.   In which city does the ’80s movie hit Ghostbusters take place?

Answer: The Big Apple.

1984’s movie hit Ghostbusters takes place in New York City, AKA The Big Apple.

Get the Big Quiz of the Year 2021 PDF

Get the perfect year-end pub quiz PDF for only $3.90 ($4.90 with PowerPoint PPT file).

Note: The download is in a ZIP file, to include both the questions PDF and the answers PDF. The download is available three times over three days. In case of problems, feel free to contact us.

More Printable Trivia: